Vă invităm la cel de-Al 9-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie. Datorită succesului deosebit de care s-a bucurat Congresul din anii trecuți, chiar și pe timp de pandemie într-un mediu virtual, având o participare de peste 600 de medici, Societatea a decis să ne reîntoarcem în centrul țării în Sibiu, la Hotel Ramada, în perioad 23-25 septembrie 2021.

Vă muțumim că ne sunteți alături și vă asigurăm avem toate intențiile să organizăm evenimentul de anul acesta în format fizic și să ne revedem cu bine. Ne vom adapta, ca de fiecare dată, contextului mondial.

Împreună cu colegii noștri din țară și de peste hotare contribuim în fiecare an prin experiența, competențele și cercetarea noastră, dar și a prieteniei care ne leagă, la ținuta academică a acestui eveniment cu tradiție în viața profesională a ginecologilor, obstetricienilor, radiologilor, neonatologilor și nu numai.

Anul acesta vom avea parte de o serie largă de demonstrații live și live scan la multe dintre standurile partenerilor noștri cărora le mulțumim, dar și o serie interesantă de e-postere care vor rula pe toată durata congresului.

Dorim să ne bucurăm împreună de momente frumoasa, la Sibiu, să împletim dezvoltarea profesională cu bucuria revederii.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și în acest an!

Președinți Congres: Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Prof. Dr. Claudiu Mărginean
Vice-președinte: Conf. Dr. Radu Chicea

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alina PUȘCAȘ – 0752.168.819